Dagens steg


Fast inte riktigt hela dagen. Satte inte på mig räknaren förrän vid elva. 6112 steg. Känns inte helt fy skam. I papperna man fick med till räknaren stod det rekommendationer för hur mycket man bör gå varje dag. Jag räknar mig till dom på rehabilitering då och isf bör man gå 4000-7000 steg per dag. Så det klarade jag ju idag. Känns bra!

2 reaktion på “Dagens steg

 1. Heidi

  Jättebra! Imorgon börjar allvaret ;-) Då önskar jag oss alla lycka till :-) Men mest mig då som inte har nån väska än ;-))

  kram!

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Hihi… Det är bra det att du har siktet på mål! Jag funderade i natt på att jag skulle ha haft räknaren på mig då med. Hann ju med ett par varv liksom… ;o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge