Bm-besök

Har varit hos barnmorskan idag. Gick bra. Men va lite segt. Va dags för glukosbelastning och den tar ju två timmar att göra… Plus att man ska fasta innan…

Hade för mig att hon sa att jag skulle sluta äta senast tolv men igår kväll blev jag fundersam på om det även gällde att man inte skulle dricka… Kollade runt lite på nätet och det verkade som att det va vätskeförbud som gällde med… Laddade med lite extra vatten igår kväll och avslutade kvällen med glass vid tiotiden. ;o)

När jag kom till bm i morse så hade hon för det första glömt bort att det va dags för glukosbelastningen. ;o) Men det va inga problem för det. Första sticket låg på 4, nåt om jag minns rätt. Andra sticket på 7 så jag fick godkänt. Fast jag va inte ens orolig…

I övrigt såg allt annat oxå bra ut.
Vikten +1kg sedan sist. Totalt -3kg sen inskrivning.
Sym-fusmåttet va 27. Lite mindre magen den här gången. Förra gången låg jag en ruta ovanför normalskalan, nu låg jag mitt på normal.
Hb låg på 136, så inga järntabletter här inte.
Hjärtljuden låg på 140.

Fröken sköter sig som hon ska alltså. ;o)

En reaktion på “Bm-besök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge