Blingblingpyssel och en bra dag!

Idag vaknade jag till mycket bättre dag än igår!! Såååå skönt!!! Lämnade Emilia på dagis och även hon hade en bättre dag så det blev en lugn lämning. Kändes väldigt bra!

Hann sitta en stund här vid datorn på förmiddagen innan vi åkte iväg med Sylvie till Farsta centrum… Jag skulle på Panduro för att handla lite blingblingmaterial till Willvinväskan… Och Det var såååå skoj… Tony var nog lite avis att inte även han hade en väska… Det enda som kändes lite tråkigt va att jag bytte bort den vita till en svart väska, för när jag stod där inne fick jag en såååååååååå bra idé på hur jag hade kunnat blinga den vita… Suck… ;o) Men det kommer ju självklart bli lika skoj att blinga den svarta med… Synd att jag inte har fler att blinga… Hehe….

Efter att vi hämtat hem alla barn var vi en sväng hos Sylvie och barnen älskade det. Va ett tag sen vi var där bara så där…

Nu har jag en liten loppa som håller på och somnar på soffan och två hemska monster som gör allt för att tömma ut badvattnet på golvet och göra slut på mammas tålamod….

Nä, upp med monsterungarna nu… Sen ska jag blinga lite… Får se om det blir några tjuvkikar sen. ;o)

2 reaktion på “Blingblingpyssel och en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.