Vill man ha fint får man lida pin…

Tror nog jag tog i lite väl mycket igår… Fast då kändes det inte… Men idag är det mer död än levande som gäller igen.. Men, men… Det finns alvedon. Och idag ska jag dessutom trösta mig med lite gogubbar med. ;o)

Men först ska jag bara göra lite till.. Har en tvätt att hänga. Nästa ligger redan i maskinen. Ska även få in allt porslin på nån plats i skåpet… Måste bara damma lite. ;o) Efter det tänkte jag plocka om lite bland våra kläder här hemma. Kom nyss på att jag faktiskt redan har plats för bebiskläder i byrån i sovrummet och flyttar om lite. Känns såååå bra!!! :o)

Nä, nu ska jag ta och sätta fart. Skulle ju bara sätta igång datorn så jag fick lite bakgrundsmusik. Hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.