Så kär!!

Hmm… va ju inte ens på blogghumör nu… ;o)

Grabbarna har varit med Tony i båtklubben idag så det blev jag och Emilia som fick roa oss… Sagt och gjort… Segade här hemma en sväng på morronen och sen satte vi en väldans fart och åkte till Handen. Tog med oss barnvagnen för att lämna in den på service och lite lagning. Trodde jag… Men nä, för Babyland har numera inget lager och servicekillen kommer bara en dag i veckan så på onsdag kväll eller torsdag morron kan vi lämna in den för att sen hämta ut den under torsdagen… Suck! Det ligger ju inte direkt runt knuten heller…

Hann kika lite i centrum med och är sååååååå förälskad i ett bebisset! Det står högst på önskelistan just nu! 6 delar för 199:- och det är ju bara såååååå fint!!! Färgen är så fin med. Har mest rosa, vitt och lite gult i lådan nu så rött behövs verkligen!

Tyvärr blev bilderna lite mörka…
Setet består av 1 t-shirt, 1 haklapp, 1 mössa, 1 byxa, 1 body och 1 body med ben…

Hemma blev det min tur att fixa maten så det blev pizza. Hahaha!!! Så går det när man har tillbringat en hel dag på benen och maken strejkar. ;o)

Nu längtar jag till barnen ska i säng. Jag va snäll och gav dom pizza-klubborna och det blev livat värre… Suck!!! Men nu ligger iaf Emilia…

En reaktion på “Så kär!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.