måndag…

Ny vecka! Skönt!

I lördags va vi hela familjen hemma hos Andrea & co. Fick både lunch, middag och efterrätt! Och till middag fick vi grillat kött! MUMS! En riktigt härlig dag! Andrea klippte grabbarna och Tony med så nu är alla mina pojkar fina i håret med. Oskar avslutade kvällen med att spraya på sig hårspray. ;o)
Lyssnade på melodifestivalen på radion i bilen på väg hem men hittade ingen favorit den här veckan…

Gårdagen var mindre kul… Vi var och handlade med alla barnen på förmiddagen och det gick för ovanlighetensskull vändigt bra! Men hemma sen va det kaos. Vet inte vad grabbarna va på för humör men inte va det roligt. Bara bråk och tjaffs…

Idag vaknade vi till bättre humör på alla och ett intensivt snöande ute!!!! En bra start på dagen alltså!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.