Haltande anka idag…

Så känner jag mig idag, som en halt anka. Vaggar ju fram i vanliga fall, mest pga foglossningen och idag får jag igen för att jag va på shoppinglunch med Martina igår. Bra för själen men inte för kroppen alltså… ;o)

Så idag blir det nog bara en dag hemma. Kommer nog inte orka så mycket mer…

Tänkte sätta mig, när jag kommer tillbaka från dagis, och kolla efter nåt roligt recept att baka. Har massor med mjölk i kylen som måste användas och det räcker inte med att göra pannkaksmiddag. Tips mottages tacksamt!

Måste komma ihåg och ringa och bok om min sjukgymansttid. Igen! Bokade om tiden jag hade igår kväll till på torsdag men kom nyss på att vi har föräldrarådsmöte på dagis samtidigt och det går före sjukgymnasten!

Det är fortsättning på snöbilderna jag postade tidigare. Nu kommer det tydligen vara med personal, rektor och även personer från kommunen men än så länge vet vi inte vilka…. Och varför. För mötet handlar ju egentligen om hur vi ska få dagisgården att bli säker för barnen. En vanligt vår smälter snön bort och det blir massvis med STORA vattenpölar som det kan hända olyckor i. I år är vi föräldrar oroliga för hur gården kommer se ut efter vintern med tanke på att det ligger en meter snö, minst, över hela gården… Ja, ja… fortsättning följer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.