Sååååå seg!!!

Har mått mer illa några dagar igen. Inte kul!!!! Är v14+0 = 15:e veckan! Tiden tickar på… Uppifrån början magen se lite gravidig ut men från sidan är det bara en stor degklump!!! ;o)

Idag har det varit en jobbig och omtumlande dag… Fick bla skäll för att somliga fick veta bakvägen att jag är gravid. Är f*n inte mitt fel!!!! Jag har inte bett nån komma och snoka reda på vad jag skriver på familjeliv bland nästan 50 miljoner inlägg! Och sen att dessutom sprida ut det utan att prata med mig eller Tony!!!
Så blir arg på rätt person tack!!!!!

Men mitt i allt mörkt den här helgen har jag faktiskt ljus! Har hittat en ny vän! Johannah, Emilias fd dagiskompis Ossians mamma! Hon har samma humor som mig och verkar fatta min sjuka humor och virriga sätt! Känns riktigt bra!!!!! :o)

Och ännu mer bra; hittade mammabraxor till jobbet igår!!!!!

3 reaktion på “Sååååå seg!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.