Halsfluss…

Jahapp, då kanske jag verkligen ska se till att vara lite seriös med det här då. Bloggandet alltså….

Sista månaden har mest gått åt till sjuka barn, sjuka barn och sjuka mig. Vi har gott omlott med våra sjukar i en månads tid nu. Börjar bli en aning drygt nu. Nu sist har jag och Sebastian åkt på halsfluss. Ajajaj!!!!
Så från och med idag käkas pencillin.

Sista dagarna har med andra ord tillbringats döende i sängen….

I övrigt då? Jo, livet har varit helt okej. Lite en aning avis på alla som ploppar graviditeter till höger och vänster bara… Tänk bara att få gå där med magen i vädret!!! Underbart!!! Fast jag är ju inte lika säker på att jag vill ha det efter graviditeten. Inte just nu iaf… ;-)

Nu kallar vardagen igen. Återkommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge